Vörös kunyhó Erdei kulcsosház családok, baráti társaságok számára…

Házirend

Köszönjük, hogy a Vörös kunyhó kulcsosházat választotta. Reméljük máskor is visszatér hozzánk pihenni, kikapcsolódni, kicsit kiszabadulni a mindennapok körforgásából. Annak érdekében, hogy pihenésük zavartalan legyen, kérjük, olvassa el néhány fontos pontba szedett házirendünket!

 1. A Vörös kunyhó kulcsosházban, csak az előre bejelentkezett személy, vagy csoport tartózkodhat.
 2. Érkezés előtt telefonon kell egyeztetni a kulcsok átvételéről, valamint távozáskor a visszaadásáról. Bejelentkezés: 14:00 – 18:00 óra között – 3200 Gyöngyös, Bethlen Gábor utca 7. szám alatt. Kijelentkezés: a foglalás utolsó napján 10:00-ig.
 3. Az épületben Dohányozni szigorúan tilos, csak az arra kijelölt helyen szabad. Gyertyát, mécsest vagy petróleumlámpát is TILOS használni.
 4. A meghirdetett tűzgyújtási tilalmakat fokozottan be kell tartani az erdei környezetre való tekintettel! Informálódási lehetőség a katasztrofavedelem.hu oldalon.
 5. A ház tisztasága érdekében kérjük a bakancsot az előtérben levenni és tárolni. Váltócipőről, papucsról a vendégeknek kell gondoskodniuk.
 6. Az ágyakon 1-1 db takaró, párna és ágynemű van. A pótágyakra és a nyáron használatos matracszállásra saját hálózsákot hozzanak magukkal a vendégek.
 7. A cserépkályhát 18. életévét betöltött cselekvőképes vendégek használhatják. Begyújtás és tűzrakás után kötelező szellőztetni. Az épületen belül keletkező füst esetén meg kell győződni arról, hogy nem keletkezett tűz, majd ki kell nyitni az ablakokat, ajtókat és el kell hagyni az épületet, amíg az kiszellőzik. Nem a tűzhelyekben keletkezett tűz esetén azonnal el kell hagyni az épületeket. Megkérjük vendégeinket, hogy takarékoskodjanak a tűzifával. A kályha optimális hőmérséklete elérése után több fát a tűztérbe helyezni fölösleges és életveszélyes is lehet!
 8. A ház huzamosabb elhagyásakor kérem, zárják az ajtókat, ablakokat, és a zsalugátereket!
 9. Személyi sérülés, vagyoni kár esetén a 112 segélyhívószámot, a mentőket (104) és az üzemeltetőt (+36 (20) 995 1600) kell telefonon hívni.
 10. A vendégek által termelt BEZACSKÓZOTT HULLADÉKOT A VENDÉGEKNEK A KÜLSŐ SZEMETES KUKÁBA KELL KIHELYEZNI TÁVOZÁSKOR!
 11. Amennyiben valamilyen rendezvény céljából kívánja kibérelni a turistaházat, úgy kérjük, ezt mindenképpen előre jelezze.
 12. A házban takarítószereket talál. Kérjük távozás előtt szíveskedjenek a használat helységeket kitakarítani, azokat tisztán átadni, a tányérokat, edényeket és evőeszközöket elmosogatni.
 13. Amennyiben valami eltörik, elromlik, azt jelezzék, és az ellenértéket kérjük fizessék ki.
 14. A szabadban csak a kiépített tűzrakó helyen szabad tüzet rakni!
 15. A kinti, pottyantós WC-be, illetve a szennyvízgödörbe semmilyen hulladékot sem szabad beledobni. Különösen nem tampont, intim betétet, nagyobb mennyiségű WC-papírt. Kérjük vendégeinket, hogy a fenntarthatóság szellemében ezt tartsák szem előtt.
 16. A Házirend be nem tartásából eredő károkért, sérülésekért a felelősség a vendéget terheli. Az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal a Kulcsosházban hagyott tárgyakért. 18 év alatti személyek csak a 18. életévét betöltött személy kíséretében tartózkodhatnak a Kulcsosházban.

Hasznos tudnivalók:
Orvosi ügyelet: Gyöngyös Dózsa György út 18. 0637/311 – 727
Fogászati ügyelet: Gyöngyös, Erzsébet Királyné u. 1. 0637/311 – 851 Hétvégén és ünnepnapokon: Gyöngyös, Batthyany tér 21 – 23, 0637/302 – 183
Sürgőségi ellátás: Gyöngyös, Dózsa György út 20 – 21 Bugát Pál Kórház 0637/ 312 – 491 401-es mellék

Szálláshely neve: Vörös kunyhó kulcsosház, Mátra
Üzemeltető: Szűcs Gergely 3200 Gyöngyös Bethlen Gábor utca 8. 1/10 (+36 (20) 995 1600)
Érvényes: 2020. április 1-től.